Ομελετα χωριατικη

2:29 π.μ.


Η ομελέτα είναι ιδανική για πρωινό, μεσημεριανό ή βραδινό. Για την ακρίβεια μου αρέσει να φτιάχνω ομελέτα για βραδινό. Εύκολα και γρήγορα τη φτιάξεις με ότι έχεις στο ψυγείο!

Αυτή η ομελέτα είναι εμπνευσμένη απ΄τη χωριάτικη σαλάτα!

Χρησιμοποίησα λάδι καρύδας μου αρέσει η γεύση του και, τα λιπαρά οξέα που περιέχει έχουν θεραπευτικές ιδιότητες και βοηθούν στην αποβολή του περιττού λίπους στο σώμα, κάνει καλό στα μαλλιά και το δέρμα, αποβάλει τις τοξίνες και ενισχύει την λειτουργία του εγκεφάλου σε ασθενείς με Αλτσχάιμερ.

Υλικά

  • 1 κουταλιά λάδι καρύδας
  • 2 αυγά
  • μισό κρεμμύδι
  • 1 ντομάτα
  • 4 ελιές
  • λίγη φέτα
  • αλάτι Ιμαλαΐων 
  • πιπέρι
Οδηγίες

Κόψε το κρεμμύδι. Βάλε το τηγάνι σε σιγανή φωτιά με το λάδι και πρόσθεσε το κρεμμύδι. Ζέστανε μέχρι το κρεμμύδι να ψηθεί στη συνέχεια βάλε και τη ντομάτα με τις ελιές. 

Σε ένα μπολ χτύπα τα αυγά με λίγο αλάτι και πιπέρι και ρίξε το μείγμα στο τηγάνι. 

Μετά από περίπου 2 λεπτά γύρισε την ομελέτα με μία σπάτουλα και πρόσθεσε τη φέτα. 


You Might Also Like

0 σχόλια

Follow by Email